http://www.teamflashgreen.se/
 
Valutor:
 

Ägare rekommenderas säljande dam Binebånd Blazer Grå från Gustav Blazer Sveriges Online Sales vD7cpFib

  • 923 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr889  s.kr385
Spara: 57% mindre

Qty:

Materiale:
68% Polyester 30% Viskose 2% Elastan/Foer: 95% Polyester 5% Elastan
Farve:
Mørk Grå


Du köper från LisenTvättanvisningar

Silke: Som tumregel rekommenderar vi alltid att behandla silke med försiktighet. Tvätta plaggen för hand eller i max 30 grader med tvättmedel anpassat för materialet. Följ de tvättråd som finns beskrivna på tvättlappen efter du mottagit din vara.

Bomull: Vi rekommenderar att tvätta starkt färgade plagg separat de första gångerna. Tvätta helst plaggen i 30-40 grader för att behålla färgen. Följ alltid de korrekt angivna tvättråden på tvättlappen.

Ull: Vi rekommenderar att alltid tvätta ull i låga temperaturer, helst för hand med handtvättmedel som är anpassat för ullmaterial. Det korrekta tvättråden finns att hitta på tvättlappen.

Denim: Tvättas som regel i 40 grader. Vid tvätt och strykning bör du alltid vända jeansen ut och in. Detta behåller färgen och man slipper ljusa tvättränder. Korrekt tvättråd finns att hitta på tvättlappen.

Viscose: I vått tillstånd kan viscosen krympa lite grand. Genom att stryka plagget när det är lätt fuktigt får plagget tillbaka sin ursprungliga form. Vi rekommenderar att man tvättar färgad viscose i 40 grader. Korrekt tvättråd finns att hitta på det tillhörende tvättrådet.

Polyester: Polyester är ett enkelt material att vårda och risikerar inte att krympa vid tvätt. Polyester kan tvättas i 40 grader. Korrekt tvättanvisningar för produkten finns att hitta på tvättlappen.


 

Sitemap

Contact

RSS produkt Feed :: Ägare rekommenderas säljande dam Binebånd Blazer Grå från Gustav Blazer Sveriges Online Sales vD7cpFib Copyright © 2020 http://www.teamflashgreen.se/