http://www.teamflashgreen.se/
 
Valutor:
 

2017 begränsad tid speciell dam Svart Galaxy S7 Edge 0.3mm Hela kroppen curved Härdat Glass från .iluxur. Mobilskal Sveriges Online Sales 1zaWaj2i

  • 734 antal i lager

s.kr209  s.kr57
Spara: 73% mindre

Qty:

För att skydda LCD:n från repor och skador har Tempered Glass tillverkats av ett glas som genom en speciell process har förstärkts för att öka förmågan att klara av slag och stötar. Tempered Glass är helt transparent (genomskinlig). När Tempered Glass är applicerad sitter den tätt fast vid LCD vilket gör att pekskärmens känslighet bevaras. För att förhindra att något kommer i kontakt med kanterna på skärmskyddet rekommenderas att man använder ett fodral tillsammans med Tempered Glass.

- Helt genomskinlig: Tempered Glass tillverkas av kemiskt behandlat glas.
- Ytan är 3 gånger starkare än vanlig PET-film. Inte ens vassa föremål kan skada den.
- Tempered Glass har en Oleophobic-yta vilket betyder att den stöter ifrån sig fläckar och fingeravtryck och gör ytan lätt att rengöra.
- Tempered Glass är på ena sidan täckt av ett silikonlager som gör det lätt att applicera och gör att skyddet sitter tätt mot LCD:n och inte minskar pekskärmens känslighet.
- Om Tempered Glass (mot förmodan) skulle gå sönder, faller den isär i små bitar som inte kan skada. Detta gör Tempered Glass säkrare än andra glas-produkter.

Treatment Processed Tempered Glass, (Anti-Shattered Film), (Anti-Fingerprint), Går hela vägen ut i kanterna

Kompatibel med: Samsung Galaxy S7 Edge

Färg: Svart


 

Sitemap

Contact

RSS produkt Feed :: 2017 begränsad tid speciell dam Svart Galaxy S7 Edge 0.3mm Hela kroppen curved Härdat Glass från .iluxur. Mobilskal Sveriges Online Sales 1zaWaj2i Copyright © 2020 http://www.teamflashgreen.se/